8 veckors Kostschema

NYHET!

Vill Du se till att du får i dig tillräckligt med bra energi utifrån vad din kropp och ditt huvud behöver? 

Det är vetenskapligt bevisat att ett varierat intag av näringsrik och hälsosam mat kan göra skillnad inte bara för din vikt, utan framförallt för ditt humör, din sömnkvalité och återhämtningsförmåga. Dessutom kan en hälsosam kosthållning dämpa inflammatoriska processer i kroppen och göra att du håller dig friskare och piggare. 

I höst erbjuder vi dig möjligheten att vara med och följa ett kostschema under 8 veckor. Schemat innehåller recept på "vanlig", bra, näringsrik och lättlagad mat och mellanmål för att hjälpa dig komma in i rutiner och ge din kropp en chans att återhämta sig från eventuell "skräpmat" eller rutiner som satt dig i en negativ spiral. 

Ofta är tiden en faktor som spelar in till vad vi i slutändan stoppar i munnen, därför kommer kostschemat struktureras på ett sätt som gör att du inte behöver stå och laga mat varje dag. Bra va!?

Vill du gå upp/ner i vikt, eller äta det som din kropp behöver?
Beskriv din situation i formuläret vid bokningstillfället så anpassas kostschemat utifrån din målsättning!

*Uppstart söndag 13e september, digitalt. Du får senast den 13e september åtkomst till en inspelad genomgång av kostschemat upplägg där du får all information du behöver kring måltidsplanering, recept, inspiration samt vilka förväntningar jag som coach har. 
*Kostschemat följs via distans under 8 veckor. Personlig kontakt och eventuella justeringar i kostschemat görs vid behov via mail, telefon eller personligen.
*Möjlighet till in- och utvägning/mätning finns (tillägg om 200 kr/mätning)
*Pris: 1500 kr. Priset inkluderar 8 veckors kostschema, uppstartsträff och löpande kontakt vid behov med kostrådgivare, Emma Thönssen

Vi tar givetvis hänsyn till allergier och intoleranser, samt anpassar schemat för dig som önskar äta helt vegetariskt. 
 

 

 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.